Armbanden kopen voor heren en dames

Armbanden voor mannen en vrouwen: u vindt hier een uitgebreid aanbod van mooie, subtiele en stoere armbanden. Een armband kan uw dagelijkse outfit helemaal afmaken en daarnaast kunt u met dit sieraad uw persoonlijkheid en uitstraling versterken. Er zijn diverse soorten armbanden, zowel voor mannen als voor vrouwen, die u bij Moorell kunt vinden.

De keuze voor duurzame materialen

De collectie bestaat uit armbanden van verschillende materialen die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn sterk, duurzaam en populair. Zo zijn er diverse leren armbanden, gemaakt van 100% runderleer. Bij Moorell hebben we gekozen voor het beste leer, zodat u een armband krijgt van hoge kwaliteit. De unieke geur van het leer blijft behouden, hoe lang u de armband ook draagt. Daarnaast gaat de armband met de tijd ook steeds comfortabeler zitten. Een ander materiaal dat u kunt vinden op de website zijn kralen. Kralenarmbanden zijn unisex en dus voor iedereen. Er zijn zowel houten als stenen kralen die uw sieraad een unieke look geven. De natuurlijke materialen die zijn gebruikt zijn niet bewerkt en behouden daardoor hun unieke kleur en vorm. Op de website vindt u diverse kralenarmbanden voor mannen en vrouwen.

Collectie voor vrouwen

Voor vrouwen is er ook een uitgebreid assortiment aan mooie armbanden. De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met unieke designs. Goud- en zilverkleurige armbanden, sieraden van roségoud maar ook zwart: alles is mogelijk. Er zijn armbanden met prachtige details en leuke bedels, zoals letters, schelpen, steentjes of pareltjes. Deze armbanden kunt u combineren of apart dragen, om zo uw outfit helemaal af te maken.

De juiste maat kiezen

Om de juiste maat van een armband te kiezen is er een handige methode. Pak een meetlint en meet net boven het polsbotje. Tel daar vervolgens twee centimeter bij op. Voor zowel mannen als vrouwen vindt u de maat van een armband op de pagina van het gekozen sieraad. Deze kunt u selecteren en vervolgens bestellen.
Translation missing: nl.general.modal.add_to_wishlist_message
Mijn wenslijst
Translation missing: nl.general.modal.add_to_cart_message