Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen op werkdagen die vóór 12:00 worden gedaan proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Onze bezorging verloopt via de postbode en op maandag wordt er geen post bezorgd. Wanneer u een bestelling plaatst op zaterdag of zondag, zal deze pas dinsdag bij u bezorgd worden. 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Alle producten op de website zijn vrij van verzendkosten, wij nemen deze geheel voor onze rekening. De verzendkosten van een retour zijn wel voor uw rekening, lees hier meer over op onze pagina over retourneren.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

translation missing: nl.general.modal.add_to_wishlist_message
Mijn wenslijst
translation missing: nl.general.modal.add_to_cart_message