Wat tegenwoordig een echte must-have is in sieradenland is de ring! Bijna iedere vrouw draagt een ring aan de hand. Zo zijn er verschillende ringen, de gouden en zilveren ring, groot of klein, boho of een ring met edelsteen er is volop keuze. Ook is er voor iedere gelegenheid wel een ring te vinden. Als je dan ook nog eens zorgdraagt voor jouw sieraad dan kun je er lang mee doen. Wij zijn helemaal fan van deze must have!
Wat is nou de trend voor 2023? Dat zullen we je in dit artikel laten zien!

Zoveel mogelijk ringen

Het is je vast niet ontgaan dat vrijwel iedere vrouwen tegenwoordig een hand vol ringen heeft. Het is dan ook een echte trend om zoveel mogelijk (verschillende) soorten ringen te dragen. We hebben tien vingers dus waarom zou je niet allemaal gebruiken? Het ziet er ontzettend hip uit om verschillende ringen met elkaar te combineren. Hou je dus niet in, hoe meer hoe beter!

Grote ringen

We zagen het vorig jaar al vaak voorbijkomen maar in 2023 wordt deze trend gewoon doorgetrokken. Een mooie grote eyecatcher aan je vinger is dan ook zeker geen slecht idee. Je kan eindeloos combineren, zo zijn er grote ringen edelstenen of zo zijn er vrouwenringen met figuurtjes of details die een erg elegante uitstraling kunnen geven.

Kleine ringen

Wanneer je het liever wat subtieler houdt dan kun je kiezen voor de kleine ringen. Gewoon lekker minimalistisch, niet te opvallend en heerlijk trendy! De kleine ringentjes zijn erg makkelijk te combineren met andere soorten ringen maar het is ook erg classy wanneer je jouw hand opleukt met allemaal kleine ringentjes. Zo zijn er zelfs kleine ringentjes die je rond het topje van je vinger kan dragen.

Edelsteen ringen

Welke vrouw houdt er nou niet van een mooie edelsteen aan haar vinger? Dit is al jarenlang een unieke trend in vrouwenringen en dit blijft voorlopig ook nog wel even doorgaan. De meeste edelstenen hebben dan ook een betekenis en zelfs een eigen werking. Wat is er dan mooier om een edelsteen ring te dragen, zelfs in combinatie met andere soorten vrouwenringen is dit ook een warme en mooie trend!

Rough Stone edelsteen ringen

Rough Stone edelstenen zijn uniek en puur. Deze steen komt rechtstreeks uit de natuur zonder dat ze op maat gemaakt zijn. Het is dan een edelsteen wat jouw ring behoorlijk uniek maakt. Je zult nooit iemand tegenkomen met precies dezelfde ring. Ook zijn deze vrouwenringen erg goed te combineren met andere soorten ringen. Dit is een echte unieke eyecatcher!

Maansteen ringen

Om nog even door te gaan in de edelstenen is dit wel een bijzondere op zich. Een maansteen verdiend dan ook zeker wel een apart plekje in ons lijstje. Het is een prachtige steen met een mooie hemelsblauwe glans. Wat deze steen bijzonder populair maakt onder de vrouwenringen is dat het een speciale betekenis heeft. De steen staat voor liefde en intuïtie en wordt ook wel de steen van de hoop genoemd.

Boho ringen

Als je aan Boho denkt denk je gelijk aan zon, zee, strand, festival, tenminste wij toch! Het blijft een trend en daar kan je toch alleen maar blij van worden? Een Boho ring heeft een unieke stijl, ze zijn erg opvallend en vaak groot. Veel vrouwen vinden deze ring prachtig om te combineren met andere stijlen. Zo zijn er in deze stijl ook een heleboel ringen te vinden die rond de pink en duim kunnen. Een feestje aan je hand niet?

Duim ringen

We lieten het net al voorbij komen in de Boho stijl ringen, de duimring is dan ook een ring die momenteel behoorlijk trendy is en voorlopig ook nog blijft. Zo mag een duimring zeker aanwezig en opvallend zijn maar ze zijn er ook die kleiner zijn met subtiele details. Dat het een item is om je vingers mee te laten shinen is in ieder geval wel duidelijk!
Dit zijn de ringen trends van 2023, natuurlijk zullen er nog vele andere soorten zijn maar bovenstaande mogen eigenlijk niet aan je vingers ontbreken. Het geeft een ontzettend vrouwelijke uitstraling. Zo is het ook erg populair als cadeau, natuurlijk leuk om het jezelf te geven maar ook erg speciaal om iemand te verassen met een trendy vrouwenring!