Niet alleen vrouwen zijn ijdel. Als man wil je er natuurlijk ook zo goed mogelijk uitzien! Een armband kan je daar zeker bij helpen. Sieraden en zeker armbanden zijn ook aan modetrends onderhevig, maar gelukkig zijn er ook meer dan genoeg soorten te vinden die het altijd goed doen. Wat je modestijl ook is, een armband is een geweldige accessoire. Op een subtiele manier kun je je outfit iets extra’s geven op een hele makkelijke manier. Naast veelzijdig is een armband ook nog eens prettig om te dragen. Deze tips gaan jou helpen de armband te vinden die je altijd al zocht. 

Wat past bij mij?

De armband is een zeer populair sieraad voor mannen. Dat is niet zo gek, want er zijn weinig mannen te vinden die niets om mode geven. Zelfs als je niet graag winkelt, altijd hetzelfde soort kleding koopt en niks weet van modetrends past een armband bij jou. Als je weet wat je mooi vindt en wat goed bij je past ben je al een stuk dichterbij de aankoop van je nieuwe accessoire. Wat dacht je van een verfijnde zilveren armband? Past overal bij en als je ‘m iets spannender wil kun je ook kiezen voor een gravure. Als het voor jou wel iets gewaagder mag is een kralenarmband ook een optie.

Kijk naar de rest

Een horloge is voor veel mannen een must. Zeker een smartwatch wordt als onmisbaar gezien, met name voor de sportievelingen onder ons. Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat je geen armband kunt dragen. Sterker nog, horloges worden uitstekend aangevuld door het juiste soort armband. Draag je geliefde horloge aan de ene hand, en je armband kan uitstekend aan de andere kant. Het zit ‘m in de details. Kies bijvoorbeeld voor een armband die een sluiting heeft in dezelfde kleur als je horloge. Draag je geen horloge? Dan kun je de kleur van je armband afstemmen op je overhemd, schoenen of knopen.

Altijd goed

Armbanden van natuurlijke materialen zoals leer ogen prettig, zijn duurzaam en zitten lekker. Je kunt ze makkelijk combineren en zijn daarom altijd een uitstekende keuze. Bekijk eens naar onze collectie leren armbanden. Je kunt het met armbanden als man in principe niet fout doen. Kijk kritisch in de spiegel, maar wees ook een beetje lief voor jezelf. Op Instagram lijkt het makkelijk, maar in feite is het dragen van armbanden ook een eitje. Eigenlijk is er maar een regel: kies voor de goede maat. Een te grote armband is geen succes en te klein is ook geen aanrader. Ook het opmeten is makkelijk. Pak een meetlint, meet de omtrek van je pols en tel er 2 centimeter bij op. Bekijk onze collectie heren armbanden.